Hjem / Andre produkter / Kontroll- og testutstyr

Kontroll- og testutstyr

BEVIs kontroll- og testutstyr for vannkraft- og industribruk kan bygges opp av alt fra ulike operatørpaneler og bildebygging til trendvisningsprogrammer med styring og alarm via web, GSM, 3G, GPRS eller ADSL.

Avansert kontrollutstyr for vannkraft

BEVIs pålitelige styringsutstyr for helautomatisert drift av vannkraftstasjoner er utformet etter våre kunders ønsker.

De kan bygges opp av alt fra ulike operatørpaneler, bildebygging og trendvisere med kontroll, kontroll og alarm via web, GSM, 3G, GPRS eller ADSL, til å inkludere avansert og presis nivåkontroll for dammer. Vi leverer også lav- eller høyspentkoblingsanlegg. Formålet er å styre vannkraftverket automatisk hver dag hele året og få en optimal drift. Med BEVIs kontrollutstyr er det enkelt å starte, stoppe og få oversikt over driften og eventuell nedetid i kraftverket.

Styreskapet er bygget for å være i drift i mange år, med komponenter som er konvensjonelle, av høy kvalitet og er tilgjengelige som reservedeler eller kan erstattes med tilsvarende enhet, selv etter 20 år.

Sikringer og kontroller er inkludert i overvåkingssystemet slik at nedetidsperioder blir så få og korte som mulig. Alarmtekster på operatørpanelet viser årsaken bak avstengningen.

Testutstyr for industri

BEVI utvikler og konstruerer også komplett testutstyr for ulike industriapplikasjoner. Disse løsningene er helt kundeunike og utvikles i nært samarbeid med kunden.

Trenger du et spesielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no