Her bruker vi informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å bla, godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?

 

Jobb annonse: Teknisk selger for BEVI

Som teknisk selger vil du ha ansvar for salg av BEVIs omfattende program av elektriske motorer, girkasser, kontrollutstyr og service på det norske markedet. Du vil jobbe selvstendig med å planlegge, gjennomføre og følge opp besøk til både nye og eksisterende kunder innenfor ditt distrikt. Dine hovedkundegrupper vil være produksjonsindustri, serviceverksteder og OEM-kunder.

En sentral del av din rolle er å levere høy kvalitet og troverdighet i alle aspekter av salgsprosessen. Du vil være ansvarlig for å skape og bygge langsiktige relasjoner med både nye og eksisterende kunder. Det krever at du har en genuin interesse for å forstå kundenes behov og at du har evnen til å tilby skreddersydde løsninger som passer deres spesifikke krav.
Dine oppgaver vil også inkludere å identifisere nye forretningsmuligheter og markedstrender samt delta i markedsføringsaktiviteter og messer for å promotere BEVIs produkter og tjenester. Du vil være en viktig ambassadør for selskapet, og formidle dets profesjonelle image og ekspertise til kundene.

Ved å være proaktiv og holde deg oppdatert på utviklingen i bransjen vil du kunne tilby de riktige produktene og løsningene til våre kunder og dermed bidra til selskapets suksess. Vi ser på din forpliktelse til grønne produkter som en sentral del av vår fortsatte streben etter en bærekraftig og miljøbevisst virksomhet.

Om arbeidsgiveren

Bevi er en ledende aktør innen elektriske drivsystemer og kraftproduksjon i Norden. Vi har en solid historie som strekker seg tilbake til 1931 da vi begynte å produsere høykvalitets elektriske motorer for industrier over hele verden. Vår lidenskap ligger i å være i forkant av utviklingen av energieffektive drivsystemer hvor våre elektriske motorer spiller en sentral rolle.

Med rundt 90 dedikerte ansatte og en årlig omsetning på rundt 400 millioner NOK er Bevi en veletablert og respektert aktør på markedet. Vi har fem kontorer strategisk plassert i Norden og Kina, noe som gir oss en bred geografisk tilstedeværelse for å betjene våre kunder på best mulig måte. I tillegg er vi stolte over å være en del av Addtech AB, et anerkjent børsnotert teknologihandelskonsern. Gjennom vårt samarbeid med Addtech får vi tilgang til et sterkt nettverk med over 140 bedrifter og 3500 ansatte, noe som gir oss muligheten til å dra nytte av deres kompetanse og ressurser.

Vi fortsetter å drive innovasjon og produktutvikling for å levere høyytelses og energieffektive løsninger. Med vår ekspertise og erfaring er vi stolte av å være selskapet som kundene henvender seg til når de trenger pålitelige og effektive elektriske motorer for å drive sin industri fremover.

Din profil
Vi søker etter en teknisk selger eller servicetekniker som har jobbet i B2B i minst tre år. For å lykkes i denne rollen må du ha teknisk bakgrunn og interesse for feltet. Det er også viktig at du har førerkort klasse B fordi en stor del av jobben går ut på å reise til kundemøter. Vi søker en kandidat med gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. Følgende erfaring og ferdigheter er essensielt for denne stillingen: en teknisk utdannelse som gir deg et sterkt fundament i feltet, erfaring fra arbeid med elektriske motorer og tidligere erfaring som reisende selger. Har du gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, vil det også være til stor nytte da vi opererer internasjonalt.


Vi legger stor vekt på dine personlige egenskaper, som er preget av stort resultatfokus og evne til å jobbe iherdig mot oppsatte mål. Du er en person som tar ansvar for egen utvikling og streber etter å kontinuerlig forbedre dine ferdigheter og kunnskaper. Som teknisk selger trives du med å ha store kontaktflater både internt og eksternt. Du er en trygg person som kan etablere og opprettholde sterke relasjoner med kunder og kolleger. I tillegg er du vant til å jobbe selvstendig og drives av å legge opp din egen måte å jobbe på for å nå fastsatte mål og resultater. I arbeidet ditt har du en klar forretningssans og ser det helhetlige bildet. Du forstår viktigheten av å skape og opprettholde lønnsomme forretningsrelasjoner samtidig som du tar hensyn til selskapets overordnede strategier og mål. Hvis du er en dreven og resultatorientert person med sterk forretningssans og evne til å bygge relasjoner, er du personen vi ser etter.

Applikasjon

Hvis du passer til profilen ovenfor, ikke nøl med å søke i dag!

Søke her

Fler nyheter

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no