Hjem / Om BEVI

Spesialister innen energieffektive drivsystemer og kraftproduksjon

BEVI ble grunnlagt i 1931 og er et av Nordens største selskaper som arbeider med elektrisk drift og kraftproduksjon som dekker et bredt spekter av applikasjoner og bransjer. Elektriske motorer er vår kjernevirksomhet, og vi er alltid i forkant når det gjelder produktutvikling og kvalitet på energieffektive drivsystemer.

Korte leveringstider og egne produksjonsanlegg gjør det mulig for oss å raskt utvikle spesielle motorer for et bredt spekter av applikasjoner, selv de mest krevende.

BEVI-gruppen tilbyr et omfattende utvalg av elektriske motorer, generatorer, transmisjoner, kraftelektronikk, viklingsmaterialer og motorstartere. Vi utfører også service på elektriske maskiner opp til 20 tonn. Det kan være varierende tilbud I de forskjellige landene, men det meste kan vanligvis løses.

Vi har et tett samarbeid i gruppen. Dette gir oss en fleksibilitet som gjør det mulig å raskt møte hver kundes unike krav til komplette systemløsninger.

Er du interessert i å se hva vi gjør på BEVI og hvordan vi forbedrer produktene våre? Velkommen til å se filmen om BEVI.

Bedriftspresentasjonen vår

Vårt løfte:
"Our energy - your success"

Slagordet "Our energy - your success" har som mål å formidle BEVIs komplette forretningskonsept. Uansett handler det om elektriske drivsystemer, vår måte å hilse til våre kunder, eller hvis vi holder et kurs, vil energien vår gjøre kunder vellykkede. Dette gjelder også internt for BEVI. Vår delte energi vil sikre at alle trives, utvikles og når suksess på jobben.

Vision

Vår visjon er å bidra til en bærekraftig verden ved å tilby effektive produkter og løsninger for generering og bruk av elektrisk energi.

Forretningsidé

BEVis forretningsoppgave er å tilby innovative og energieffektive produkter, systemer og tjenester innen områdene elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Vår kunnskap, tekniske kompetanse og energi øker kundenes produktivitet og konkurranseevne.

Vi driver vår utvikling mot økt bærekraft gjennom kontinuerlig mer effektive produkter, systemer og arbeidsprosesser. Vi har et tydelig fokus på høyest mulig verdi for våre kunder og tilknyttede selskaper - hver dag.

Woman winding an electric motor by hand in a workshop.

BEVI i verden

BEVI er representert i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Kina og India. Det gir god, lokal kontakt og god tilgjengelighet. I Litauen, Estland og Sør-Korea er våre produkter tilgjengelige via distribusjons partnere.

BEVI er til stede på to steder i Sverige:

  • I Blomstermäla (40 km nord for Kalmar) finner du BEVIs hovedkvarter, sentrallager, produksjon og et av landets store serviceverksteder for elektriske maskiner. Her utvikler vi ny teknologi for elektriske systemer i samarbeid med universiteter og store svenske industribedrifter.
  • I Umeå finner du et regionskontor med lager- og serviceverksted for Nord-Sverige.

Fakta

  • Omsetning € 25 millioner (2020/2021)
  • Grunnlagt i 1931
  • 6 kontorer i Norden og Kina
  • BEVI AB i Sverige er sertifisert iht. ISO 9001 og ISO 14001
  • BEVI er en del av Addtech AB, en svensk børsnotert handelsgruppe bestående av med ca. 140 datterselskaper med mer enn 3 000 ansatte.

En del av Addtech

BEVI-gruppen har rundt 90 ansatte og er en del av Addtech, en svensk børsnotert teknologihandelsgruppe bestående av 2 900 ansatte som selger høyteknologiske produkter og løsninger til kunder i rundt 20 land, med en omsetning på EUR 1 milliard (2018/2019). Gjennom Addtech har vi økonomisk styrke og flere søsterselskaper som vi gjerne samarbeider med for raskt å finne den rette løsningen for kunden.

Lær mer om Addtech

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no