Hjem / Kontakt / Garantibetingelser

Garantibetingelser

BEVI gir, for alle nye produkter, 12 måneders garanti fra idriftsettelsesdato, ikke over 18 måneder fra leveringsdato. For reparerte og byttede produkter gir vi 6 måneders garanti fra leveringsdatoen.

Garantien vår dekker gratis reparasjon eller utskifting av deler eller enheter som et resultat av normal bruk i løpet av garantiperioden blir ubrukelige på grunn av produksjons- eller materialfeil. Imidlertid må hele enheten sendes til Bevi på kjøpers regning før garantien går ut med betalt frakt.

Etter reparasjon eller utskifting av av produktet innenfor garantidtiden vil BEVI sende det reparerte eller erstatte produktet med normal fraktpris i Norge.

Produkter som er brukt til andre formål, betingelser eller til andre priser enn de som er spesifisert og beregnet, dekkes ikke av garantien.

Vi er fritatt for ansvar i forbindelse med følgeskader som nedetid, tap av produksjon og skade på personer eller eiendom. Valutakostnader dekkes ikke. Garantien er bare gyldig hvis betalingen skjer i samsvar med betalingsbetingelsene våre.

Leveringsbestemmelser

BEVI følger leveringsbestemmelser fastsatt av Association of Swedish Engineering Industries (NL17).

Les mer
Kontakt oss for flere spørsmål om garantien
Relatert informasjon

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no