Frekvensomformermotorer

Vi tilbyr høytytende frekvensomformermotorer av høyeste kvalitet. Motorene våre leverer opptil 22 kW effekt og finnes i mange ulike 2- til 6-polede utførelser som passer perfekt til en mengde bruksområder. Et helkapslet IP 55-hus beskytter motoren mot støv og vann, og med integrert EMC-filter i alle størrelser sikrer vi stabil og pålitelig drift. Alle motorene våre oppfyller kravene i NEK EN 61800-3:2004 og leveres med grensesnitt for CANopen, Profi bus DP og EtherCAT for smidig integrasjon med eksisterende systemer.

Innovative designfunksjoner

Enten du trenger kraftige motorer til bruk i industrien eller energieffektive alternativer for kommersielle anvendelser – vi har løsningen! Frekvensomformermotorene våre er konstruert for å levere imponerende ytelse og samtidig redusere energiforbruket. Med avansert teknologi og innovative designfunksjoner kan man oppnå enestående resultater og redusere energikostnadene.

Finn riktig frekvensomformermotor!

Hvilke egenskaper er viktige for deg? Motorene våre er utstyrt med brukervennlige grensesnitt og er kompatible med ulike systemer som letter installasjon og bruk. Ta kontakt og fortell oss hva du ønsker!

Grensesnitt

CANopen, Profi bus DP, EtherCAT

Uteffekt

t.o.m. 22 kW

Polnummer

2-6

Trenger du et spesialprodukt eller tilpasset løsning?

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no