Hjem / Automatisering og motorstyring / Servomotorer og styringer

Servomotorer og servoforsterkere

Leter du etter driftssikre og høytytende servomotorer og servoforsterkere til bruk i industrien? Da har vi løsningen! Servomotorene ECMA og TGT gir høyeste mulige presisjon, og servoforsterkerne ASDA-B2 og ASDA-M legger til en enestående ytelse.

Presisjonsbevegelser og eksakt posisjonering

Servomotorene og servoforsterkerne våre brukes innen automasjon og styringssystemer for å oppnå presisjonsbevegelser og eksakt posisjonering på felter som robotteknologi, CNC-maskiner og automatiserte produksjonssystemer. Servomotoren kan endre posisjon, hastighet og akselerasjon raskt og nøyaktig. Servoforsterkeren kontrollerer servomotoren gjennom å forsterke og modifisere styresignalene som sendes til motoren.

Finn riktig servomotor og servoforsterker!

Ta automatiseringsprosessen til neste nivå med servomotorer og servoforsterkere fra oss i BEVI. Vi tilbyr skreddersydde løsninger ut fra ønskene deres. Kontakt oss for å diskutere en kostnadseffektiv løsning.


ECMA- og ASDA-B2 servomotorer og frekvensomformere

Permanent magnetisert- synkronmotorer (PMSM) med inkrementell koder og seriell grensesnittkoder (17 bits, oppløsning 160 000 trinn / omdreininger). Motorene har små ytre dimensjoner og lavt treghetsmoment, noe som gir høy dynamisk ytelse.

Effektstørrelsene 0,75 - 3 kW er utstyrt med en innebygd bremsemotstand. For mindre effektstørrelser kan en ekstern bremsemotstand koples til. Disse servodrivene gir nøyaktig hastighetskontroll, dreiemomentkontroll og posisjonering (synkronisering med eksternt pulstog). De er godt egnet for krevende servoapplikasjoner sammen med PLS-systemer og HMI-terminaler. ASDA-B2 kan håndtere seriell kommunikasjon via MODBUS allerede i grunnversjonen. Igangkjøring og programmering forenkles av kraftig PC-programvare (ASDA soft) som blant annet tilbyr oscilloskopfunksjon i sanntid (samplingtid 0,5 ms). ASDA-soft kan lastes ned gratis fra produsentens DELTAs hjemmeside. Det er også mulig å programmere servoforsterkeren ved hjelp av operatørpanelet og manualen. Operatørpanelet gir også mulighet for å lese av driftsdata og eventuelle alarmer.

ASDA-B2 servodrev

ASDA-B2 har et digitalt operatørpanel og innebygget bremsemotstand i størrelsene 0,75 - 3 kW som standard.

  • Forsyningsspenning 1 x 230 VAC 0,1 - 1,5 kW
  • Forsyningsspenning 3 x 230 VAC 2,0 - 3,0 kW

ASDA-M servodrev

ASDA-M "tre-i-ett" servoforsterker for 3-akse servosystemer er tilgjengelig i størrelser 0,1 - 2 kW.

  • Forsyningsspenning 3 x 230 VAC 0,1 - 2 kW
  • Forsyningsspenning 3 x 230 VAC 2,0 - 3,0 kW

TGT servomotorer

TGT-serien AC synkrone servomotorer er preget av: lav treghet, små dimensjoner, høy dynamikk, høy tilpasningsevne og pålitelighet. TGT-servomotorserien har funksjoner for brede bruksområder.

  • Effektområde: 0,36 - 8,2 kW
  • Dreiemomentområde: 1,3 – 40 Nm
  • Beskyttelse: IP 54 eller IP 65
  • Isolasjonsklasse: F
  • Utførelse: flens, B5

Trenger du et spesielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no