Hjem / Elektromotorer / Innbyggningsmotorer

Innbyggingsmotorer

Driftssikre og høytytende innbyggingsmotorer som overgår forventningene dine! Vi har egen produksjon i Sverige og tilbyr alt fra prototyper til produksjon av store serier i alle ulike spenninger. Uansett spenning og størrelse står vi klare til å levere den perfekte løsningen. Vi tilbyr ekspertise innen beregninger, stansinger og viklinger i verkstedet vårt.

Spesialtilpassede innbyggingsmotorer

En innbyggingsmotor er konstruert for å kunne integreres sømløst i en større enhet eller maskin, og kan derfor måtte spesialtilpasses for å passe i en bestemt installasjon. Innbyggingsmotorer har mange fordeler. De er enkle å installere og vedlikeholde, noe som sparer tid og muliggjør smidig drift. Dessuten er de mindre plasskrevende og forbedrer effektiviteten til systemet eller maskinen de brukes i. De kan også gi en mer enhetlig og effektiv kraftforsyning til systemet, noe som kan forbedre ytelsen og driftssikkerheten.

Finn riktig innbyggingsmotor!

Svenskproduserte innbyggingsmotorer av høy kvalitet tilpasset virksomhetens behov. Kontakt salgsavdelingen vår. Sammen utarbeider vi den mest kostnadseffektive løsningen!

Kvinna lindar en elmotor för hand i en verkstad.

Trenger du et spesielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no