Hjem / Om BEVI / Jobb hos oss

Jobb hos oss

Kolleger og kunder finnes i både Norden og Kina

BEVI består av rundt 80 kolleger spredt over Norden og i Kina. De fleste av oss har teknisk bakgrunn og jobber som teknisk selger, kundesupport, lager, produksjon, elektriker, konstruksjon og service. Andre ansatte jobber med innkjøp, økonomi, IT, kommunikasjon, kvalitet og forretningsutvikling.

Vi jobber langsiktig og investerer helhjertet for å oppfylle kundenes forventninger. Med vår ekspertise og innovative løsninger øker vi kundens produktivitet og konkurranseevne.

Det skal være enkelt å jobbe med oss. Vi må skape merverdi for kundene våre - hver dag. Vil du være med?

Verdiskapende utdanninger

Utdanning er en viktig del av en jobb ved BEVI. Det overordnede formålet med opplæringen er å utdanne, trene og motivere personalet til å bli kunnskapsrike, engasjerte og vellykkede ansatte.

I treningsarbeidet har BEVI blant annet tilgang til Addtech Academy. Det er en viktig plattform for spredning av bedriftskulturen, videreutvikling av forretningsinnsikt og økt grad av profesjonalitet blant ansatte. De ulike kursene tilbyr ansatte, etter dialog med lederen, opplæring tilpasset erfaring og oppgaver.

Addtech Academy

Ledige stillinger hos BEVI i Norge

I perioder hvor vi ikke har noen ledige stillinger, er vi fremdeles interessert i personer med riktig kompetanse. Du er velkommen til å sende en interesseerklæring med CV og personlig brev til info@bevi.no.

Andre nordiske land

For jobbmuligheter i andre land, vennligst se på deres hjemmeside: 

Personvernpolicy for arbeidssøkere

Når du søker om arbeid hos BEVI, samler vi inn visse personopplysninger om deg. Vennligst referer til personvernreglene for arbeidssøkere for informasjon om hvordan vi håndterer din personlige informasjon.

Les mer

BEVI i sosiale medier

I våre sosiale kanaler kan du se mer om hvordan det er å jobbe på BEVI.

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no