Hjem / Om BEVI / Nyheter og arrangementer / Nyheter / BEVI lanserer nye logotype – og merkevareretningslinjer

BEVI lanserer nye logotype – og merkevareretningslinjer

BEVI lanserer nye merkevare retningslinjer. Retningslinjene inkluderer informasjon om farger og skrifttyper som skal brukes, og en ny logo og tagline.

Med tanke på vårt miljøfokus har vi bevart en grønn farge. Vi har også gjort logotypen mer moderne med færre detaljer. Dette betyr at logoen blir oppfattet raskere samtidig som den gir enkel bruk, også i mindre størrelse, både i trykt og digital bruk.

Et mål med våre nye merkevareretningslinjer er å holde BEVI-merket det samme, for rask anerkjennelse over hele verden – uansett om du møter oss i et av de nordiske landene eller Kina, og uavhengig av hvem som produserer noe BEVI-merket materiale.

Lanseringen går hånd i hånd med vår ambisjon om å jobbe nærmere internt, over hele BEVI-gruppen, for å utnytte vår kompetanse på den beste måten for våre kunder. Vi er en BEVI og hjelper våre kunder med å oppnå suksess uansett i hvilket land de eller vi er lokalisert.

BEVIs nye tagline

Vår nye tagline og løftet til våre kunder er:

”OUR ENERGY - YOUR SUCCESS" 

Ved dette ønsker vi å formidle hele vårt forretningsidé. Enten det er elektriske stasjonssystemer, vår måte å møte kundene våre, holde kurs osv. – Vår energi vil sikre at våre kunder kommer til å lykkes. Dette gjelder også internt, vår felles energi og engasjement vil sikre at alle er glade for å jobbe, utvikle og oppnå suksess på jobben.

Planlegg for gjennomføring

Gradvis vil vi implementere den nye logotypen og bruke merkets retningslinjer i alt du ser fra BEVI. Først vil du legge merke til endringene på våre nettsider, i våre sosiale kanaler og på Elmia Underleverandørutstilling i Jönköping, Sverige i november. Ikke alle endringer vil imidlertid skje over natten. Siden det er lettere å endre utseendet på digital kommunikasjon enn i fysisk materiale, vil enkelte trykte materialer og våre produkter fortsatt ha den gamle logoen i en overgangsperiode.

Se den grafiske profilen her og last ned logoen →

For spørsmål, vennligst kontakt:

Ann-Charlotte Björkegren, Market Communication Manager
Tel: +46 499-271 12
E-mail: ann-charlotte.bjorkegren@bevi.com

Flere nyheter

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no