Hjem / Om BEVI / Nyheter og arrangementer / Nyheter / Viklingsmateriell overføres til BEVI fra Carbex

Viklingsmateriell overføres til BEVI fra Carbex

Produktområde; Komponenter og viklingsmateriale vil bli overført til BEVI fra søsterselskapet Carbex fra 1 juni 2020. Dette medfører at Bevi blir en komplett leverandør innenfor dette segmentet.

Carbex velger å overføre salg av flere varer i produktområdet komponent / viklingsmateriale til søsterselskapet BEVI. Serien inkluderer sleperinger, høyspenningskabel, fleksibelt isolasjonsmateriale, glass vevet sepoxia, glassfiber laminat, vevet bakelite, papir bakelite, temperatursensor, elektrolytt kondensatorer, tape, impregneringslakk og støpegods. BEVI vil også kunne tilby karbonbørster og børsteholdere fra Carbex.

Carina Lindgren og Peter Kjellstrand fra Carbex blir ansatte i BEVI AB og fortsetter å jobbe med disse produktene. Sammen med vår produktsjef Mikael Olofsson får vi et sterkt team og dyp kompetanse på feltet.

Vi ønsker velkommen de kundene som tidligere har kjøpt sin komponenter- og viklingsmateriell fra Carbex. For de av dere som tidligere kjøpte produkter fra både Carbex og BEVI, håper vi at det vil bli lettere når antall leverandører reduseres.

Flyttingen gjør det mulig for Carbex å fokusere på sin kjernevirksomhet, som er: karbonbørster og egenutviklet produkter for kraft- og signaloverføring. BEVI og Carbex er søsterselskaper i teknologihandelsgruppen Addtech.

Mer informasjon om produktene finner du under produktkategorien viklingsmateriale på vår nettside. I en overgangsperiode har vi valgt å benytte Carbex sine datablad. Kontakt for bestillinger og spørsmål bør imidlertid være til BEVI fra 1 juni 2020.

Kontakt for mer informasjon

Mikael Olofsson

Sales - Coil winding material

Direct: +46 499 271 97
Send e-mail

Peter Augustsson

Sales manager

Direct: +46 499 271 91
Mobile: +46 70 696 97 64
Send e-mail

Peter Kjellstrand

Key account manager, Coil winding material

Direct: +46 499-271 63
Mobile: +46 70-725 55 50
Send e-mail

More news

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no