Hjem / Om BEVI / Nyheter og arrangementer / Nyheter / Ny administrerende direktør for BEVI-gruppen

Ny administrerende direktør for BEVI-gruppen

Mathias Nilsson er utnevnt til ny administrerende direktør i BEVI Group med hovedkontor i Blomstermåla, Sverige. Han erstatter Sören Ljunglöf som har bestemt seg for å trekke seg fra sin industrikarriere i slutten av 2019.

Mathias kommer fra sin nyere rolle som administrerende direktør for Rimaster Electrosystem AB i Rimforsa, Sverige. Han har tidligere hatt andre ledende stillinger som administrerende direktør og produksjonssjef i et internasjonalt miljø. Mathias Nilsson tiltrer stillingen i BEVI tidlig i 2020. BEVIs nåværende administrerende direktør Sören Ljunglöf er fortsatt som styremedlem.

Under Sörens ledelse har BEVI begynt å utvikle en økning i digitalisering og tettere samarbeid mellom selskapene i konsernet. I 2018 ble en ny logo og en felles merkevareplattform lansert som en del av dette. I år ser BEVI-gruppen frem til sterk vekst og ser positivt på fremtiden.

Styreleder Anders Claeson kommenterer:
"Vi er veldig glade for at det er Mathias, med hans brede erfaring innen kundeforhold, produksjon og ledelse som tar på seg ansvaret i den spennende utvidelsesfasen som BEVI er i."

Mathias Nilsson sier:
"Jeg ser frem til sammen med BEVIs kunnskapsrike medarbeidere å styrke merkets solide posisjon ytterligere i både Norden og de stadig mer globale markedene."

Kontakt for mer informasjon

Sören Ljunglöf
+45 53 36 86 57soren.ljunglof@bevi.com

Mathias Nilsson
+46 499-271 30mathias.nilsson@bevi.com

Flere nyheter

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no