Hjem / Elektromotorer

Energieffektive elektriske høykvalitetsmotorer

Velkommen til BEVI, din pålitelige leverandør av energieffektive elektriske høykvalitetsmotorer. Vi har et stort utvalg og imponerende lagerkapasitet, og står klare til å dekke behovene dine raskt. Oppdag sortimentet vårt av optimaliserte innbyggingsmotorer, vibrasjonsmotorer, bremsemotorer, tohastighetsmotorer, frekvensomformermotorer og servomotorer. Vi finner en løsning for alle bransjer og kravspesifikasjoner!

IE4 – den nye standarden for energieffektivitet

Vi tilbyr bærekraftige og driftssikre motorer i effektivitetsstandardene IE1, IE2, IE3 og IE4. IE4 representerer det siste gjennombruddet innen energieffektivitet, med et tydelig mål om en mer bærekraftig og ressurseffektiv fremtid. Våre IE4-klassifiserte elektromotorer har den høyeste virkningsgraden og derfor overlegen ytelse og reduserte energikostnader.

Elektromotorer spesialtilpasset for akkurat dine utfordringer

Vi konstruerer og spesialproduserer elektromotorer for unike og krevende forhold, helt ut fra kundenes ønsker og spesifikasjoner. Med nøye utvalgte materialer og presisjon i mengden kobber i rotor og stator lager vi elektromotorer med usedvanlig høy energieffektivitet.

Bærekraftige løsninger for en grønn fremtid

Med konseptet BEVI – Your green supplier søker vi å øke energieffektiviteten og beskytte miljøet. Ved å velge produkter fra oss bidrar du til et mer bærekraftig samfunn samtidig som du kutter driftskostnader.

Bild föreställande elmotorer i läkemedelsindustrin - BEVI
CAD-tegninger
Tidligere modeller

Trenger du et spesielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI Kunnskapsbank

BEVI:s kunnskapsbank samler inn informasjon om våre kompetansområder, elektriske drivsystemer og kraftproduksjon.

Utforske

Kontakt Norge

BEVI Norge AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tel | +47 23 19 16 50
Mail | info@bevi.no